Moeder met dochtertje van 2 (Oegstgeest) zoekt lief, enthousiast gezin/stel/dame

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1901
  daphneb
  Deelnemer

   Lief wensgezin, stel of vrouw,

   Mijn naam is Daphne (40 jaar) en ik woon met mijn dochtertje Philou van bijna 2 jaar in Oegstgeest. Graag zou ik Philou meer bijzondere mensen in haar leven geven, bij wie ze graag is en met wie ze leuke dingen kan doen. Een geborgen en gezellig gezin, een fitte bonusoma en/of opa, een vrouw/ een stel die de liefde van een kindje missen, en die het leuk vinden om bv. eens in de 2 weken iets leuks met haar te doen en er voor haar te zijn. Dat kunnen een paar uurtjes zijn, een dag of zelfs een nacht als hiervoor ruimte is en een vertrouwensband is opgebouwd.
   Voor mij zouden deze momenten als alleenstaande moeder even wat ruimte geven om iets voor mezelf te doen en me als persoon ook meer te voelen dan alleen moeder. Want het is best pittig om alles in je eentje te moeten doen. Daarnaast zou het prettig zijn om een vertrouwd, lief persoon of mensen in de buurt te hebben wonen, die even kunnen inspringen in geval van ‘nood’.
   Philou vindt het leuk om buiten te zijn (te wandelen, fietsen, naar de speeltuin of de kinderboerderij), te knutselen en is een ondernemend meisje. Ze is een enorme lieverd, die houdt van knuffelen en als je haar vertrouwen hebt gewonnen heel open is. Dat ze van alles mag ontdekken vind ik belangrijk. Ook hecht ik waarde aan het bieden van structuur en rust qua slapen en eten, en gun ik haar aandacht en liefde.
   Naast mij (en lieve leidsters van de kinderopvang waar ze 4 dagen per week heen gaat) heeft Philou een goede band met haar vader en 2 oudere halfzussen en broer. Zij wonen alleen op 45 minuten afstand en hebben een druk leven, waardoor ze hen niet vaker dan eens in de 2 weken ziet. Ook is er contact met mijn vader (mijn moeder is jong overleden), mijn zus en haar gezin, en mijn broertje, maar die ziet ze maar heel weinig door afstand, drukke levens en gezondheidsproblemen.
   Spreekt ons verhaal en oproep je/jullie aan en woon je in de omgeving van Leiden/Oegstgeest (max. 15/20 min rijden), dan kom ik graag in contact met jou of jullie.

   Misschien tot snel,
   Liefs Daphne

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.