Kleinkind(eren) gezocht regio Bergen/Alkmaar

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2213
  annemarie
  Deelnemer

  Kleinkind gezocht regio Bergen/Alkmaar
  Beste lezer(es),
  Heel graag zou ik voor jouw of jullie kind(eren) een omarol willen vervullen. Zelf heb ik geen kinderen en krijg ik dus ook geen kleinkinderen. Dat voelt voor mij echt als een gemis. Als kind wilde ik al liever oma dan moeder worden, dus dit is een lang gekoesterde wens!
  Ik heb veel hart en oog voor kinderen. Hoewel ik met plezier vrijwilligerswerk met kinderen heb gedaan, voel ik dat ik iets anders wil, namelijk me echt verbinden, zeg maar ‘familie worden’.
  Oma van een baby worden, zou ik het allerleukste vinden. Het lijkt mij heel mooi de ontwikkeling van pasgeborene tot volwassene mee te maken. Een combinatie van ontmoetingen waarbij jij/jullie als ouder(s) aanwezig bent/zijn en in mijn eentje voor jullie kindje zorgen, dus oppassen, trekt mij het meeste aan.
  Ik ben 64 en houd er een eenvoudige, rustige en gezonde levensstijl op na met hart voor wie en wat er echt toe doen. Volgens mijn zwager moet ik daaraan toevoegen dat ik een warme en hartelijke vrouw ben. Ik houd van cursussen ontwikkelen en geven, in de natuur wandelen en creatief bezig zijn.
  Omdat ik het leuk zou vinden jullie regelmatig te ontmoeten, lijkt het mij als OV-reizigster handig als jullie in de regio Bergen/Alkmaar wonen.
  Ik hoor graag van jullie.
  Hartelijke groet,
  Annemarie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.